Waarom of wanneer contact opnemen met In-Syn?

In-Syn holistische consultatie sinds 20 oktober 2008.


In-Syn zorgt ervoor dat holistisch advies op elk moment van de dag voor iedereen beschikbaar is. Wanneer iemand psychische of lichamelijke klachten ervaart, staan de adviseurs van In-Syn klaar om hen bij te staan en te begeleiden.

Bijvoorbeeld in een probleemsituatie kunt u zich overweldigd voelen en een dringende behoefte hebben om met iemand te spreken die niet oordeelt en objectief is. Het is niet altijd op werkdagen of kantoortijden dat iemand het moeilijk kan hebben. Bij In-Syn zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar.

Mensen vragen zich vaak af wat hun dwarszit is. Dit kan bijvoorbeeld komen door een blokkade. Dit kan ervoor zorgen dat iemand niet meer spreekt over waar die persoon mee zit. Heeft u hulp nodig? Maak contact via het platform www.in-syn.nl.

Hoe onderscheiden wij ons?

  • In-Syn heeft ruim 14 jaar professionele ervaring.

  • Anonimiteit, betrouwbaarheid en eerlijkheid staat vooraan.

  • Zeer ervaren consulenten door het hanteren van een zeer strenge selectie procedure.

  • Onze consulenten bieden een ruim scala aan expertises.

  • Bij In-Syn gaan we verder dan eenmalige ondersteuning. Waar nodig begeleid de consulent een langer durend traject.

  • In-Syn kijkt verder dan het emotionele en spirituele aspect. In-Syn focust zich holistisch op zowel het mentale als het fysieke aspect van het probleem. Om zo tot de kern door te kunnen dringen.

Onze consulenten en coaches richten zich niet alleen op de vraag (hoewel we de wensen van de klant respecteren), maar ook op het totale plaatje en geven gedetailleerd inzicht in hoe het individu zou kunnen handelen om positieve verandering te bewerkstelligen. Soms is de situatie helaas zoals dit, maar wij zijn er om vanuit liefdevol te luisteren en eigen zins troost en rust te bieden. Na een paar gesprekken moet het individu de wens hebben om door te gaan.

Benieuwd naar wat de mensen zeggen die jou voorgingen? 

Bekijk dan de klantenervaringen die mensen voor ons achter hebben gelaten op onze website.
www.in-syn.nl

Namasté,
In-Syn